Serviciile noastre

Compania noastră oferă următoarele servicii:

Recrutare-Selectie-Plasare personal Olanda

Dutch Works SRL este un birou de recrutare forţă de muncă, care oferă soluţii complete în vederea plasării de personal în domenii specifice de activitate, pentru Olanda. În momentul de faţă recrutarea este sistetizată în domeniul confecţiilor metalice şi a posturilor specifice.

Dutch Works SRL vă ajută să găsiţi locul potrivit pentru Dvs. într-o comapnie olandeză. Administratorul Dutch Works SRL este de origine olandeză şi are experienţă în munca în România. Astfel, avem o legătură directă cu piaţa muncii din Olanda şi cu cerinţele candidaţilor din România. Scopul nostru este crearea liantului între cele două pieţe, în beneficiul candidaţilor şi al companiilor.

Obiectul nostru este de a vă ghida în a găsi soluţia potrivită pentru Dvs. atunci când doriţi să lucraţi în străinătate şi de a vă oferi asistenţă pe durata contractului de muncă.

Consultanta munca în Olanda

Trendul de pe piaţa muncii din România este cu siguranţă în continuă schimbare. De aceea mulţi români aleg să încerce munca în altă ţară. Dutch Works SRL este aici pentru persoanele care îşi doresc să muncească în Olanda.

Când o persoană se decide să facă acest pas, să muncească în străinătate, trebuie să plece la drum pregătită şi informată. De aceea, este esenţial să găsească canalele potrivite pentru a fi informat corect şi complet despre ţara în care urmează să plece. Pentru clienţii nostri, noi oferim consiliere profesională şi asistenţă în vederea găsirii unui loc de muncă în Olanda.